avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proces conflict munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proces conflict munca

ce se intampla cand avocatul a uitat sa faca recurs la o sentinta .?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 23 Decembrie 2011
va dau perfecta dreptate;deontologia profesionala si respectul fata de client trebuia sa il anime in primul rand pe respectivul coleg avocat, dincolo de onorariu, etc.
de aici si ideea ca un avocat....
nu pot decat sa imi exprim si eu regretul pentru lipsa crasa de profesionalism de care a dat dovada cu urmari destul de importante...dar ar trebui totusi sa incerce, atat timp cat mai exista o mica sansa de repunere in termen, opinia mea
Nu va pot contrazice opinia cu prea multe argumente solide , intrucat nu am intalnit pana acum nicio hotarare judecatoreasca nici de admitere si nici de respingere ... chiar as fi curios daca userul ar depune acum recurs si cerere de repunere in termen pe acest motiv ce solutie s-ar da ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura civila - recurs sca baloisibaloi sca baloisibaloi Buna ziua, As dori cateva pareri autorizate si daca este posibil indicarea unei practici judiciare a ICCJ in materie. SPETA CONTINE CALEA DE ATAC A ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de repunere in termen. Cami88 Cami88 Buna ziua. Poate cineva sa ma ajute sa inteleg: \"Respinge ca neîntemeiată cererea de repunere în termen formulată de revizuienta XY.. Respinge ca ... (vezi toată discuția)
Cale de atac respinsa neliionela neliionela buna ziua am facut recurs la dosar pt recredintare minorii si mia fost respins mentiond ,, resinge apelul cu recursu ,, va rog sami spuneti si mie ce inseamna ... (vezi toată discuția)