Martonze a scris:
Greseala fatala! Daca vii odata in tara cu copilul, ai nevoie din nou de acordul taticului, si daca el nu vrea:-/
-te intorci in Anglia fara copilas, il lasi la EL, EL te da in judecata pentru abandon copil, cere pensie de intretinere, iar tu vei primi drept de vizita...
-Nu te mai intorci in Anglia si, in interesul superior al copilului si satisfacerii dreptului fundamental al minorului la caldura parinteasca masculina, ramai in tara si copilul va beneficia chiar si de pensie alimentara de la EL, daca EL doreste sa-si declare veniturile si este de buna credinta.
eu am intrebat cu totul altceva
sa raman cu copilul in tara nu este o optiune chiar si cu pensia alimentara pe care nu am vazut-o si credeti-ma nici nu ma intereseaza,ea valorand 170 lei,tatal isi vede copilul o data la 2 sapt si atunci ca insist eu sa-l viziteze,,,,,deci plecatul din tara e cea mai bun lucru pt ca acest copil sa aiba unt viitor mai bun
revin la intrearea mea:ce poate el sa-mi faca dc eu ma stabilesc acolo?poate legea sa ma oblige sa ma intorc in tara si sa locuiesc aici?