avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... oglinda sparta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

oglinda sparta

Buna ziua.Sunt un pasionat al bicicletelor si intr-o zi cand ma intorceam de la branesti ne-a sicanat un sofer ne-a injurat spunandu-ne sa ne dam pe trotuar.La intersectie un sofer de duba mare a venit in ajutorul celui care ne-a sicanat aproape ca a dat peste unu din noi iar apoi venea spre mine eu atunci i-am dat peste oglinda dreapta cu mana,iar el ma acuza k i-am spart geamul de la oglinda precizez ca bratul oglinzii cel de plastic era intact.Am vrut sa cadem cu el la intelegere si sa-i dam banii pe oglinda sparta,el ne-a cerut 5 milioane pe geamul ala de oglinda,eu stiind ca face muult mai putin am spus ca nu vreau sa-i dau atat si a chemat politia,a depus plangere impotriva mea.Intrebarea mea este urmatoarea,daca ma duc sa-i achiztionez geamul oglinzii si vreau sa il dau ce trebuie sa fac ca sa isi retraga plangerea ma refer trebuie sa fac o hartie cu el din care sa se inteleaga ca si-a recuperat paguba?Sau are voie sa caute cel mai scump magazin de unde sa-si procure el oglinda?multumesc anticipat
Aveti barbatia si mergeti la politie pentru a afla exact despre ce este vorba.
Nu poate nicio persoana , oricat de bine intentionata ar fi sau cat de cunoascatoare ar fi , sa faca supozitii de dragul discutiei , fara a avea elemente care sa determine tragerea unei concluzii.
Pai am fost dar deja dosarul era la politie cu solutia data,amenda administrativa.Scrisoarea primita contine o copie a deciziei procurorului prin care sunt scos de sub urmarire penala primind amenda administrativa in cuantum de 500 lei.Mentionez ca la cheltuieli judiciare nu este trecut numele meu sau al celui care a depus plangerea si are ca valoare suma de 100.Am de gand sa o platesc dar nu stiu exact termenul in care sa fac plata amenzii respective.Multumesc
Cu cat mai repede , cu atat mai bine pentru ca in caz contrar , veti fi dat in debit la Sectia Financiara de domiciliu , care pana la plata amenzii , va va conditiona prestarea oricarui serviciu de aceasta plata , mai apoi , trecandu-se eventual , la executarea silita.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune trafic + amenintari voluntar politie ARCKANUM ARCKANUM Buna dimineata. in urma cu 30 de minute, in urma unei aglomeratii in giratoriu, dupa ce am reusit sa ma strecor, un tip dintr-un logan m-a sicanat, a oprit in ... (vezi toată discuția)
Citatie politie eveniment produs in 2009 claudiu102002 claudiu102002 Buna ziua, Va rog sa va dati cu parerea legat de problema mea. In 2009 prin august, venind de la o plimbare cu masina, in fata imobilului unde locuiesc ... (vezi toată discuția)
Masina lovita daniela 58 daniela 58 sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva....acum o saptamana mergand pe o strada mai ingusta eu am intrat intr-o depasire cu masina in acelasi moment cu o ... (vezi toată discuția)