avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita. Irevecobila. Se mai poate prescrie
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita. Irevecobila. Se mai poate prescrie

Daca dupa un proces mi s-a spus ceea ce relatat mai jos, mai am vreo sansa sa scap de aceasta, gen prescriere dupa o anumita perioada de timp, sau o sa ma urmareasca executorul pana cand gaseste ceva pe numele meu. Nu am absolut nimic pe numele meu, sunt doar salariat.

16/09/2010 Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu constând din contractelor de credit nr.2188505 din 30.06.2006 şi nr. 2740540/29/03/2007 încheiat între creditoarea BXX-GXXX SXXX GXXX SA cu debitorul DXXXX CXXXX. Irevocabilă. Încheiere
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:09, 3 Ianuarie 2012
zic...executarea fara somatie este...ca sa surprinda..
iar daca nu surprinde...opereaza perimarea
Cu scuzele de rigoare, nu prea inteleg termenii care-i vorbiti. Mai pe scurt ce sa inteleg...... Inca odata specific ca nu am poprire pe salar, acum sunt in concediu de crestere a copilului pana in 22 oct 2012, concediu este pentru 2 ani, adica am intrat pe 25 oct. 2010.
Acest venit nu se poate popri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)
Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)