ADIEXE a scris:
Domnule......deci nu exista TERMEN DE 15 zile sau mai stiu eu cate, cum glumetul de mai sus spune! Dvs. nu aveti calitatea procesuala pasiva in primul rand si asta e obligativitatea unei sentinte civile de a fi valabila. Nu ati semnat nici un contract, nu aveti nici o obligativitate, Altfel, ne trezim cu totii, ca ne pune sechestru pe bunuri x-ulescu, doar ca sa aiba ce executa. Hai ca fantazam, de-acuma....
Domnule ADIEXE, ma tem ca gresiti
termenul pentru contestatie este de 15 zile, nu exista alt termen. Daca nu depune contestatie in termen, adio si n-am cuvinte. Asa spune legea. Daca dvs stiti altceva, mai studiati o vreme si va veti dumiri cum sta treaba.
Si atata vreme cat are calea contestatiei la executare, nu are nicio alta actiune. Ce tot fantazati dvs acolo cu actiune in anulare, and etc, sunt ineptii. Aia e contestatie la titlu, si are termen 15 zile de la primirea somatiei. asa zice legea si nu e cazul sa inventam altceva.
Calitate procesual pasiva ? Eu zic ca e vorba de calitate procesual activa, de a formula contestatie la executare. Ca nu este debitor, e alta poveste si trebuie dovedita in instanta, daca pe contract exista vreo semnatura a sa in calitate de garant.
Ma tem ca domnul nu prea stie ce a semnat si crede ca nu a semnat, dar de fapt a semnat. As fi curios cum e adevarat, rog sa ne tina la curent cu evolutia.