avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezoluþiune contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezoluþiune contract

Buna ziua.Am si eu o intrebare . Mama mea a luat in urma cu 3 ani niste batrani in ingrijire.Totul a decurs bine pana acum in urma cu o luna cand au bagat la judecatoruie dosarul de rezoluţiune contract. Credem si suntem siguri ca sunt influentati de cineva. Acum trebuie sa ne luam un avocat si pe data de 9 sa mergem la tribunal ( atunci e data de prezentare). Tot acel contract sa estimat la suma de 65.000 lei. Am inteles ca avocatul va cere o suma in functie de suma care reprezinta valuarea contractului. De aceea am nevoie de ajutor pentru a nu fi tras in piept , cam cat ar trebuii sa ceara avocatul onorariul lui.Maine trebuie sa ma intalnesc cu el si sa vorbim si de asemenea cred ca va spune si suma care o va cere si vroiam sa stiu cam la ce suma ar trebuii sa ceara. Nu vrem sa fim trasi in piept. Multumesc.
Nu, nu e normal. Trebuie sa va spuna suma, sa va lase sa va ganditi daca vreti, sa incheiati contract din care sa pastrati si dv. un exemplar.
Orice bani se dau cu chitanta, nu uitati.
Mai contactati inca un avocat macar sa puteti compara.
ma gandesc poate stie ce face... acest avocat este o cunostinta foarte apropiata fratelui mamei .Poate de accea nu a zis suma care o presteaza cu toate ca ar fi trebuit sa specifice o suma. Iar in legatura cu ce au scris pe site ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce inseamna? ( Solutie: Amână cauza pentru ca instanţa să se pronunţe pe cererea de ajutor public judiciar formulată de către reclamant. ) reclamantul fiind mosu .
Si inca ceva ce am uitat sa mentionez.
Avocatul a sfatuit-o pe mama sa ceara sa mearga mai departe adica sa aive grija de mos in continuare. Daca voam castiga ce facem? cand i se pune pata mosului o luam iar de la capat?Daca dupa un an iar baga mosu dosar de rezolutionare? Iar daca nu se poate sa avem grija de el a spus ca cere despagubiri.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
tripl3x, utilizator
Dupa mine e prost sa procedeze asa, nu e nici legal si nici normal. Oricum, daca aveti incredere in el, mergeti cum doriti.
Despre solutia aceea: domnul a spus instantei ca nu are venituri ca mearga in proces si a cerut ajutor de la stat; acum s-a dat termen ca instanta sa se gandeasca daca ii acorda ajutor de la stat.
Daca aveti avocat, trebuia sa il puteti intreba si sa va explice, sa va tina la curent cu dosarul, sa va spuna ce inseamna.
Azi am vazut ca au actualizat pagina de pe www.just.ro si scrie in felul urmator :Solutie: Respinge cererea de ajutor public judiciar formulată de reclamant. Ce se va intampla in conltinuare daca mama are avocat ? Si inca o intrebare ce inseamna : Termen intermediar
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
tripl3x, utilizator
Inseamna ca au solutionat cererea fara citarea partilor, intre termene (adica la un termen intermediar celor acordate in sedinta publica) si doamnei nu i s-a admis cererea. Nu stiu ce inseamna daca mama dv. are avocat. ori il plateste ea, ori renunta...

Alte discuții în legătură

Reziliere contract intretinere zmmarius zmmarius Buna ziua, Doresc sa supun atentiei dvs. urmatorul caz: parintii mei au incheiat cu parintii tatei un \"[b]contract de intretinere[/b]\" prin care se ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra pe terenul meu / fostul proprietar nu ma lasa maxx33 maxx33 1. Am cumparat 1100 mp teren intravilan in bacau acum 2 saptamani de la un nene ''nepot'' care avea o procura notariala in vederea vanzarii explicite a ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! cum intru pe terenul meu ? maxx33 maxx33 1. Am cumparat 1100 mp teren intravilan acum 2 saptamani de la un nene ''nepot'' care avea o procura notariala in vederea vanzarii explicite a terenului din ... (vezi toată discuția)