avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezoluþiune contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezoluþiune contract

Buna ziua.Am si eu o intrebare . Mama mea a luat in urma cu 3 ani niste batrani in ingrijire.Totul a decurs bine pana acum in urma cu o luna cand au bagat la judecatoruie dosarul de rezoluţiune contract. Credem si suntem siguri ca sunt influentati de cineva. Acum trebuie sa ne luam un avocat si pe data de 9 sa mergem la tribunal ( atunci e data de prezentare). Tot acel contract sa estimat la suma de 65.000 lei. Am inteles ca avocatul va cere o suma in functie de suma care reprezinta valuarea contractului. De aceea am nevoie de ajutor pentru a nu fi tras in piept , cam cat ar trebuii sa ceara avocatul onorariul lui.Maine trebuie sa ma intalnesc cu el si sa vorbim si de asemenea cred ca va spune si suma care o va cere si vroiam sa stiu cam la ce suma ar trebuii sa ceara. Nu vrem sa fim trasi in piept. Multumesc.
Deci reclamantul este batranul de care are mama grija . El a depus dosarul sau cym se zice. Si tot el a cerut ajutor.Mama are avocat ,ea e parata.La ce ne asteptam acum ca nu a primit reclamantul ajutorul acela sau ce e.Si inca o intrebare mama ar avea martori sa se prezinte dar acel martor este amenintat de nepotul batranului sa nu vina la judecatorie.daca martorul e citat e obligat sa vina?
Aveti dreptate, am uitat... nu stiu ce ati vrut sa ma intrebati cu ce se intampla daca mama dv. are avocat...
Martorul e obligat, conform legii, sa vina, altfel poate fi amendat ori adus cu agenti. Dar un martor ostil nu stiu in ce masura va serveste.
In toate cazurile, astfel de amenintari sunt rareori puse in practica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract intretinere zmmarius zmmarius Buna ziua, Doresc sa supun atentiei dvs. urmatorul caz: parintii mei au incheiat cu parintii tatei un \"[b]contract de intretinere[/b]\" prin care se ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra pe terenul meu / fostul proprietar nu ma lasa maxx33 maxx33 1. Am cumparat 1100 mp teren intravilan in bacau acum 2 saptamani de la un nene ''nepot'' care avea o procura notariala in vederea vanzarii explicite a ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! cum intru pe terenul meu ? maxx33 maxx33 1. Am cumparat 1100 mp teren intravilan acum 2 saptamani de la un nene ''nepot'' care avea o procura notariala in vederea vanzarii explicite a terenului din ... (vezi toată discuția)