avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate

salut.am si eu o intrebare banala.daca imi deschid o societate srl pot face imprumut in banca pe societate?
Nu stiu daca pentru inceput puteti obtine acest imprumut pe societate, eventual daca aduceti garantii in favoarea bancii. Este greu sa facem noi aici, o asemenea afirmatie. Fiecare banca are propria politica de acordare a creditelor.
Exista banci care finanteaza societati nou infiintate. Incercati sa va documentati Dvs.

Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Nu o sa obtineti ceva de la banci in conditiile acestor ani. Incercati sa va gasiti un asociat(poate o ruda cu ceva banet) care sa intre cu dumneavoastra in firma, sa aduca acest capital in numerar cu care sa reusiti sa va realizati baza minima de stupi si familii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca ContSters4579 ContSters4579 ...un srl poate garanta cu un imobil un credit contractat de alt srl?... (vezi toată discuția)
Indeplinesc conditiile pentru creditul nerambursabil? Geamak Geamak Am sub 30 ani si liceul cu bac. Vreau sa-mi deschid o AF (bar, magazin mixt), si vreau sa stiu ce avantaje/dezavantaje am. Totodata vreau sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Srl imprumuta asociat g2000 g2000 un SRL poate imprumuta asociatii si/sau administratorii? (vezi toată discuția)