avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul preaviz concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul preaviz concediere

In cazul concedierii (motive neimputabile), durata preavizului fiind de 20 de zile lucr., termenul in cauza curge de la data comunicarii, sau incepand cu ziua urmatoare?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tzipirel , utilizator 23:08, 12 Ianuarie 2009
Sesizarea se va depune la ITM Mehedinti sau la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului care are sediul in Bucuresti.
va multumesc, astept data de 25 - asa cum mi`au promis, le cord creditul de binecuviinta.

daca pe 26-27 cand voi suna la ITM - Mehedinti - NU o sa aiba actele, atunci incep cu sesizari.

va multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se inregistreaza demisia? flo1982 flo1982 Buna ziua, am rugamintea de a ma ajuta cu o informatie. Mi am dat demisia in data de 15 luna aceasta, cu preaviz de 15 zile. Cand se inregistreaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Cand tb sa-mi primesc actele de la fostul angajator? geani842003 geani842003 buna ziua! am o nelamurire....acum sunt in perioada de preaviz si mi-am predat telefonul de servici , insa eu nu stiu cand ar tb sa-mi primesc cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Daca am renuntat la locul de munca prin neprezentare si anuntare in ultima clipa fara a -mi scire cererea de demisie imi pot recupera cartea de munca katalin-maria katalin-maria am renuntat la un loc de munca prin neprezentare,m-am dus la itm sa imi scot cartea de munca si mi-au spus sa merg la angajator sa imi semneze cererea de ... (vezi toată discuția)