avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inaltimea gardului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inaltimea gardului

buna ziua as dori sa ma informati care e inaltimea gardului maxima admisa de lege intr doua proprietatii eu vreau sa fac gard de 2 m iar vecinul se opune si a doua intrebare comform legii 50/1991 privind autorizarea constructiilor este necesar acordul vecinilor In situatia in care eu vreau sa construiesc un depozit ptr comercializarea materialelor de constructie de 100 mp pe un teren de 3300mp care e varianta de rezerva ptr ca un vecin se judeca cu mine iar acesta acordul nu si-l da iar altul imi cere 500euro ptr acord ?
Ultima modificare: Vineri, 17 Octombrie 2008
molita, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 17:04, 23 Noiembrie 2008
nu ma invecinez cu blocuri ci cu case particulare aflate la 8 -10m de gard
minel1950 a scris:

(atentie ! daca au balcoane spre terenul tau va trebui sa retragi agrdul la 1.90 m de proiectia balcoanelor)


:-/ eu stiam ca cel ce construieste balcoane trebuie sa respecte o distanta fata de limita proprietatii vecinului (chiar nematerializata prin gard) si nu ...viceversa. (doar n-o sa-mi retrag eu limita proprietatii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta de construire locuinta fata de hotar gaskoe gaskoe Bun gasit. Doresc sa construiesc o locuinta P+M. Partea din spate a casei are, conform schitelor din proiect, distanta de 90 cm fata de hotar. Dirigintele ... (vezi toată discuția)
Construrire magazie+biro - acordul vecinului arecibo38 arecibo38 Vreau sa imi construiesc o magazie si un birou in spatele casei ( gradina) si se pare ca este cerut acordul vecinilor. Unul dintre vecini nu vrea sa dea ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre casa si constructia unui bloc nou? modelbv24 modelbv24 Buna ziua. Referitor la subiectul dvs. as avea si eu o intrebare. Ce pot face daca langa casa mea se amenajeaza deja santierul pentru constructia a unui bloc ... (vezi toată discuția)