Am luat un nepot in spatiu, pentru a-si putea face buletin si pasaport.
Acum are CI pe adresa casei mele, el neavand nici un drept de proprietate aici.
El sta mai mult in Italia, dar vine cand vrea si se instaleaza intr-o camera din casa mea si face bairamuri cu prietenii pe toata perioada sederii in Romania.
Mentionez ca eu detin nuda proprietate asupra acelui imobil, avand contract de intretinere cu mama mea si sotul acesteia, care sunt foarte bolnavi.
Cand am vrut sa-i interzic sa ma mai deranjeze, a ripostat ca are domiciliul acolo, si ca nu vine la mine, ci vine la mama.
Va intreb care este metoda legala de a scapa de acest individ turbulent, in conditiile in care mama din mila are tendinta de a-i permite acestuia sa locuiasca la noi, peste vointa mea.
Mama locuieste intr-o camera, avand drept de habitatie viagera, dar el se instaleaza unde vrea.
Am inteles si multumesc de sfaturi, dar daca in instanta nepotul motiveaza ca este tolerat in continuare de mama, care este netransportabila si nu poate veni la instanta sa depuna marturie?
Mentionez ca eu am niste cheltuieli suplimentare la venirea lui, cu caldura in camera in care sta, cu consumul de apa si de mancare, ca tot din frigiderul meu se aprovizioneaza.
Evacuare tolerat
zallyna
Buna ziua.
Am dobandit o casa in baza unui contract de intretinere, care spune ca \"transmiterea de drept asupra proprietatii imobilului se face incepand de ... (vezi toată discuția)