avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinerii in doua asociatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinerii in doua asociatii

Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca este posibil ca o persoana sa locuiasca intr-o Asociatie de Proprietari, dar cotele de intretinere sa le plateasca la o alta Asociatie de Proprietari. Daca exista asa ceva va rog sa imi spuneti unde este scris. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: arockz , utilizator 13:14, 10 Ianuarie 2012
arockz a scris:

completare la mesajul @ynocenta ...
cu o conditie in una din cele doua locatii sa nu stea mai multe de 15 zile/ luna

Precizarea facuta de dvs privitor la perioada de timp de locuit provizoriu timp de 15 zile,este continuta in postarea de la h 11,03 !!
@ynocentta
stiu ca era facuta mentiunea, eu completam mesajul Dvs. ulterior (cel de la h11,51) doar ca sa fie mai clar, ca poate sa fie in situatia in care sa plateasca integral si la as.X si la as.Y

nu va corectam, criticam, etc, doar completam

@florin704
acea practica in unele asociatii nu are baza legala (poate decat daca a stabilit-o AG, desi m-as mira) si nu are logica
Logica si legea (desi nu a reusit intotdeuna sa fie clara) spune ca trebuie sa platesti ce consumi. Deci consumi intr-un loc platesti, consumi in n locuri, e normal sa platesti in n locuri

Pe cat posibil, asociatiile ar trebui sa evite situatiile astea ambigue si ori impun prin AG si/ sau CEx reguli clare, atata timp cat nu incalca legea, ori aplica prevederile legii la modul cel mai simplu si logic cu putinta.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2012
arockz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadere/adaugare persoane la intretinere Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Am doua intrebari legate de modul in care se scade/adauga persoane la intretinere. 1. am facut o cerere de scadere la intretinere(pt luna ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fiți amabili, sunt chiriașa, am prieten de o luna ... Aliely Aliely Bună ziua! Fiți amabili, sunt chiriașa, am prieten de o luna de zile care vine destul de des la mine. Întrebarea mea este... Pentru asociația de locatari, ... (vezi toată discuția)
Adaugarea fortata a unei persoane la intretinere de catre presedintele asociatiei. lazyBones lazyBones Buna ziua. Recent mi s-a transmis de catre presedinte ca imi va adauga o persoana la intretinere, si imi va recalcula intretinerea din ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)