avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fise individuale de instruire SSM si PSI
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fise individuale de instruire SSM si PSI

Rog din suflet cine ma poate ajuta cu niste tematici complete de instruire , toate tipurile !! ,niste teste model si o decizie interna pentru personal cu atributii in SSM,PSU!!Multumesc si apreciez , am mare nevoie !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:40, 11 Iunie 2012
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie. In 2007, am fost trimisa la un curs de 40 de ore de Inspector protectia muncii (nu am apucat sa ma folosesc de el ca firma s-a inchis#-o). De ceva timp m-am angajat la un cabinet stomatologic si as vrea sa stiu daca pot, cu acest curs de 40 de ore, sa completez fisele de SSM si PSI sau trebuie sa-l fac pe cel de 80 de ore. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
petronela_m, utilizator
Ca lucrator desemnat trebuie sa aveti curs 80 ore.
Atentie, in acest caz Cim de 8 ore ca resp. SSM, deci nu puteti sa aveti si alta functie in cabinet: ori-ori!
Multumesc pentru raspuns.
octavia59 a scris:

Atentie, in acest caz Cim de 8 ore ca resp. SSM, deci nu puteti sa aveti si alta functie in cabinet: ori-ori!

Teoretic si legal asa este dar in practica exista intelegere pt societatile mici, nu e nimeni absurd sa ceara ca lucratorul desemnat sa aiba atributii strict numai pe SSM.
Cel mai simplu e ca medicul titular sa detina cursul de 40h iar dumneavoastra neoficial cu munca (numai ca va recomand sa aprofundati un pic mai mult legislatia ca doar ati urmat un curs, fie el si de 40 h si se presupune ca ar fi tr sa stiti cum se organizeazeaza activitatea de SSM intr-o unitate).
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2012
inspectorSSM, utilizator
Model de completare fisa individuala de instruire ssm gasiti aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie privind instruirea periodica marcelandrei19 marcelandrei19 De curand am fost informat pe e-mail-ul de serviciu ca s-a emis o \\"Dispozitie...\\" si sunt responsabil cu instructajul periodic pentru colegii de ... (vezi toată discuția)
Materiale de instruire ssm su la societati nou infiintate lucratordesemnat lucratordesemnat Sunt numit lucrator desemnat la o societate nou infiintata unde este necesar sa angajam personal in regim de urgenta. De angajari se ocupa o firma specializata ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat ssm MACR MACR Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu raspuns la urmatoarea situatie: suntem o firma de 85 de persoane, cu serviciul de SSM externalizat. ... (vezi toată discuția)