avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... CASCO impotriva unui student fara venit
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

CASCO impotriva unui student fara venit

Fratele meu in varsta de 20 de ani a fost implicat intr-un accident de masina care s-a incheiat cu dauna totala. El conducea masina parintilor unui prieten de-al lui cu o alcoolemie de 0.2%.
Casco a decis ca proprietarii masinii sa fie despagubiti, iar cu fratele meu vor sa rezolve problema pe cale amiabila, in condiitile in care parintii se angajeaza sa-i plateasca despagubirea in rate lunare.

Intrebarea mea este "Ce se va intampla din punct de vedere legal daca ei refuza sa-i plateasca datoria? Cum va recupera Casco banii de la un student fara nici un venit sau proprietate?".

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:20, 11 Ianuarie 2012
Normal....
... cu mare placere.
Categoric ca daca procesul se va lungi si costurile vor creste. Si nu uitati ca de plata nu va scapa dar de starea de student va scapa si va avea si un servici si va vea si un salariu si atunci va plati tot ce datoreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea proces penal latura civila MariusStan MariusStan Buna dimineata !! In urma cu 2 ani am fost acidentat pe trecerea de pietoni de un individ care nu poseda nici permis de conducere..Dupa un proces lung si ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat alynabica alynabica buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca am un bilet la ordin refuzat pot sa-i deschid procedura de insolventa firmei respective? ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihai62 mihai62 Executare silita pentru suma de 2000eur.Biroul executorilor jud. m-a somat sa predau,in original,Cartea de identitate si Certificatul de inmatriculare al ... (vezi toată discuția)