Anul trecut am cumparat un apartament de la o doamna care era nevoita sa il vanda...ea trebuind sa dea cota parte din acest apartament altei persoane. Neavand bani...apartamentul i-a fost pus sub sechestru si trebuia sa fie vandut la licitatie. Eu am cumparat acest apartament prin programul prima casa, si am hotarat sa o las pe doamna de la care l-am cumparat, sa locuiasca in continuare in apartament cu mine. Doamna respectiva a inceput sa faca nereguli prin apartament, sa se comporte urat si am hotarat sa ii spun sa paraseasca apartamentul. Insa din auzite am inteles ca ea ar putea sa ma dea pe mine ca si proprietara al apartamentului in judecata...NU inteleg de ce, deoarece apartamentul este pe numele meu cu acte in regula. Precizez ca doamna respectiva are inca domiciliul pe adresa apartamentului. Va rog sfatuiti-ma ce sa fac deoarece nu mai suport, mai ales ca eu am rata la acest apartament pe 30 de ani. Multumesc
Ap.a fost cumparat inainte de a fi vandut la licitatie,nu e vb. despre un act de adjudecare.Cititi cu atentie actul notarial de vanzare-cumparare,daca e prevazuta o data la care imobilul este predat cumparatorului.Daca termenul a expirat,va costa cam 27oo lei evacuarea prin executor ,dar nu se va face inainte de 1 martie.Daca nu s-a specificat un termen in contract,veti avea un proces de durata.
daca sunteti proprietara de drept fara alte clauze sau contracte simplu faceti bagajele si datio afara asa am procedat cu fosti proprietari de la care am cumparat un apartament dupa 3 luni de la cunparare
Evacuare fortata
Am si eu o intrebare destul de urgenta !
Un executor judecatoresc poate evacua silit pe fostul proprietar al unui apartament adjudecat la licitatie de un ... (vezi toată discuția)
Divort
bibidoaica
buna seara ,fiti amabili am si eu o intrebare sunt casatorita de 13 ani acum vreau sa divortez ,dar datorita faptului ca sotul meu este destul de recalcitrant ... (vezi toată discuția)