avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal cu date gresite
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal cu date gresite

Buna ziua!

Am si eu o problemape care as vrea sa o supun atentiei dvs:
In cursul zilei de ieri, 10.01.2012 am fost oprit de un politist pe raza judetului Ilfov care mi-a ridicat permisul de conducere. Problema este ca pe procesul verbal intocmit acesta a inscris gresit atat CNP-ul cat si numarul de inmatriculare al masinii. As vrea sa stiu ce sanse sunt ca PV sa fie declarat nul si sa-mi recuperez permisul si care ar fi pasii de urmat in acest sens.

Va multumesc mult,
Razvan Shulea
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 08:21, 17 Ianuarie 2012
Nu exista o suma minima sau maxima in ce priveste onorariul avocatului. Fiind o profesie liberala, fiecare avocat isi poate stabili onorariile singur. Certificatul de grefa se poate depune in aceeasi zi cu plangerea, insa numai dupa ce aceasta e inregistrata si aveti numarul de dosar. [Editat - in forum nu se stabilesc relatii profesionale, va rog sa cititi regulamentul].
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am primit o amenda de la politia locala in urma unei ... BogdanStefan1 BogdanStefan1 Buna ziua! Am primit o amenda de la Politia Locala Constanta in urma unei \'dispute\' (daca o pot numi asa) cu un politist local pe baza ca am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat yonut78 yonut78 buna seara.am o intrebare rog care poate sa ma ajute.mia suspendat permisu pentru ca nu am acordat prioritate le 2 pietoni. dar mentionez ca cei 2 pietoni au ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate pietoni TANASE ILEANA TANASE ILEANA Ma aflam in trafic,pe o strada cu o singura banda de mers.La o trecere de pietoni,nu am oprit auto sa acord prioritate pt. ca pietonul se afla pe trotuarul din ... (vezi toată discuția)