avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... onorariu avocat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

onorariu avocat

Plangere penala finalizata cu nup la parchet reclamantul contesta decizia ,dosar trimis la jud. de sector sectia penala Partile din proces: petent nume prenume ,intimat nume prenume [astfel apar pe site] care .sant de fapt un proprietar care reclama o suma nejustificata trecuta pe lista de intretinere de administrator si cealalta parte administratorul.Este corect ca adminisratorul sa achite onorariul avocat aparare din fondul asoc. de proprietari?
Cel mai recent răspuns: arockz , utilizator 13:20, 13 Ianuarie 2012
tomasso a scris:

In situatia in care plangerea este impotriva adm. de imobil, asociatia fiind reprezentata de presedinte de ce e nevoie neaparat de un avocat ?

eu vad problema asa:daca x,proprietar,il da in judecata pe y,administrator,in nume propriu,fara vreo legatura cu asociatia de proprietari,atunci administratorul nu are niciun drept sa plateasca terte cheltuieli de judecata din fondurile asociatiei,pentru ca nu reprezinta asociatia in proces.

daca x dadea asociatia,reprezentata de presedinte,iar presedintele avea avizul membrilor asociatiei care trebuie sa cunoasca speta judecata,atunci administratorul putea plati onorariul avocatului!

cititnd ce spune tomasso inclin spre prima varianta
pai in ce baza il da in judecata daca nu in legatura cu asociatia?
daca il da in judecata (fara legatura cu asociatia) atunci procesul nu este proprietar x contra admin y, ci este persoana x contra persoana y.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

rea-credinta;;? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca o persoana juridica (Asociatie de Proprietari) este chemata in judecata, si este cazuta in proces (reclamantul castiga, fiind persoana fizica), Persoana ... (vezi toată discuția)
Citatie, intimat si petent Teachers Teachers Buna! Am deschis un dosar de UP impotriva unei persoane, solutionat cu NUP, dar cu amenda administrativa si achitarea cheltuielilor de judecata catre mine, iar ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei - desfasura judecata proces_ro proces_ro Am contestat catre Jud. S. 1 rezolutia de NUP de la Parchet. Acum am citatie de prezentare la instanta de fond. Toate documentele/plangerea le-am scris eu, ... (vezi toată discuția)