avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... mi se suspenda permisul sau nu
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

mi se suspenda permisul sau nu

am avut parte de o intamplare neplacuta conducand o masina luata in leasing de firma la care lucram am fost lovit in spate de un sofer neatent .Am completat amandoi constatarea amiabila dupa care a ramas sa ne prezentam la asiguratorul lui pentru constatare .Dl in cauza nu mai binevoieste sa se prezinte la asigurator iar patronul meu m-a anuntat ca merge la politia rutiera sa depuna plangere .mentionez ca nu am vrut sa merg sa dau declaratie deoarece am inteles ca mi se suspenda dreptul de a conduce pt nedeclararea accidentului .Acum intrebarea este ,eu nevinovat, raman fara permis de conducere pt reavointa altei persoane?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 23:24, 11 Ianuarie 2012
Nu sunteti suficient de explicit. In primul rand cand ati avut accidentul? Ce cauta constatul amiabil la patron sa deschida dosarul daca dv ati condus-o? Daca a deschis dosar pe CASCO atunci lasati-l sa repare masina pe CASCO iar dv cand veti fi solicitat de asiguratorul CASCO veti prezenta tot ce cunoasteti despre vinovatul in eveniment. Permisul nu va fi afectat. Dupa semnarea unui constat amiabil politia nu mai are treaba iar dv sa nu dati bani patronului pt reparatie.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Daca dosarul a fost initial eschis pe RCA si mutat pe Casco apoi ....nu vad de ce va faceti probleme. Pastrati o copie dupa acel amiabil ... asta dovedeste faptul ca ati fost implicat in acel accident si nu va poate obliga nimeni sa va duceti sa declarati nimic la politie acum. In ceea ce priveste relatia dumneavoastra cu angajatorul... acesta nu va poate cere alte daune sau sa solicite recuperarea prejudiciului deoarece el a dispus mutarea dosarului pe Casco.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)
Legislatia rutiera oceanu andrei oceanu andrei in urma cu o luna am avut un accident cu cineva care a uitat sa acorde prioritate...am fost la politie si ne-au indrumat spre amiabila...dupa acea intelegere ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila nelu74 nelu74 as dori sa aflu cit influenteaza permisul de conducere expirat in solutionarea unui dosar de dauna prin \"constatare amiabila\". Autoturismul detine polita rca ... (vezi toată discuția)