avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... protectia consumatorilor - cizme dezlipite la putin ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

protectia consumatorilor - cizme dezlipite la putin timp dupa cumparare

Buna ziua. Am urmatoarea problema: in 22.12.2011 am cumparat o pereche de cizme cu 115 lei. Intradevar nu sunt din piele, dar pretul nu e mic. Ieri a inceput sa se dezlipeasca talpa. Am fost la magazinul de unde le-am cumparat si mi-a spus ca nu au nici o garantie ca nu sunt de piele. Eu stiu ca oricee produs e garantat cel putin o luna chiar fara certificat de garantie. Se merita sa sun la protectia consumatorilor? O sa am castig de cauza sau ma amagesc degeaba?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:33, 12 Ianuarie 2012
Multumesc mult.
HOTARAREA nr. 665 privind inlocuirea, remedierea sau restituirea contravalorii produselor care prezinta deficiente de calitate a fost abrogata odata cu intrarea in vigoare a Legii nr. 449/2003.
Asa ca mai bine sa aveti listat cadrul legal actualizat

Multumim, juridic dana, nu m-am gandit sa verific din moment ce e pe site-ul ANPC :confused:
Poate nu stiu nici cei de la magazin :)

Daca le spune ca ii va reclama la Protectia consumatorului cred ca i-ar mai ''inmuia'', nu cred ca vor risca un control pentru 115 lei.

@danabunea
Model de reclamatie si cum trebuie intocmita gasiti pe prima pagina acestui forum, Protectia consumatorului, garantii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)
Returnat/schimbat produs la magazin - bijuteri ionut12345 ionut12345 Buna ziuna, Imi puteti spune va rog daca am dreptul sa cer unui magazin de bijuterii sa.mi schimbe un produs ( sa zicem din cercei in lantisor etc ) ... (vezi toată discuția)
Garantie incaltaminte 30 sau 60 zile cyan cyan Legea 449/2003 Art. 17. - Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate [b]în termen de două luni de la data la care a ... (vezi toată discuția)