avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract deomodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract deomodat

Am impreuna cu fostul sot un service auto.Isi poate face contract de comodat si apoi sa-si deschida un punct de lucru acolo fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: monicanico , utilizator 19:48, 16 Ianuarie 2012
Am dus la ORC extrasul CF dar degeaba.Ce sa fac?
Pai cine este pana la urma proprietar inscris in C.F.?
Eu si fostul sot.
Buna ziua .
Se intelege ca ,dvs.impreuna cu fostul sot detineti impreuna servicul ,da ?
Daca da,atunci trebuia si acordul dvs.in semnarea acelui contract de comodat.
Dupa cum spuneti dvs.,sunt multe nereguli in problema dvs.
Incercati rezolvarea problemelor pe cale amiabila,poate mediere,tranzactie, cu partile in cauza, inclusiv cu O.R.C prin mentiunile si datele eronate pe care le au dansii cu privire la acel service.Daca nu reusiti indreptarea lucrurilor astfel, ,inclusiv cu cei de la O.R.C, ca sa va reintrati in drepturi, nu va ramane decat calea justitiei.
Cu stima ,
Marius Bote .
Formulati cerere de opozitie impotriva deschiderii punctului de lucru la tribunal aratand ca acesta s-a deschis fara a se indeplini conditiile legale, respectiv cu incalcarea dreptului dvs. de a decide asupra folosintei unui spatiu pe care il aveti in proprietate.

Alte discuții în legătură

Acte necesare deschidere punct de lucru gecomi gecomi Am citit in arhiva despre acest subiect si trebuie sa va marturisesc ca m-am cam incurcat in acte. Intrebarea mea este: Ce acte sint necesare la deschiderea ... (vezi toată discuția)
Pentru incheierea unui contract de comodat este necesar cf pt spatiul respectiv? nicoleta sorina nicoleta sorina Ma intereseaza daca pentru incheierea unui contract de comodat este necesar sa detii certificat de carte funciara pentru spatiul unde se va deschide punct de ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru emillius emillius Buna ziua, Pentru deschiderea unui punct de lucru cu activitate comerciala, pe langa actele proprietarului si contractul meu de inchiriere, pentru Registrul ... (vezi toată discuția)