Am de redactat o lucrare cu tema "Rezolutiunea conventionala. Pactele comisorii. Avantaje si dezavantaje ale sistemului dualist de organizare a unei societati comerciale, in comparatie cu sistemul unitar."
Ideea este ca eu abia am inceput anul trei si dupa cele 3 cursuri de drept comercial, pe care le-am facut pana acum, nu prea am idee despre cum sa fac aceasta lucrare si de unde sa culeg date.
Ma poate ajuta cineva cu o bibliografie si eventual cu un plan sau cateva idei de care sa ma leg ?
Sunt de acord cu ceea ce ai spus, dar nu in totalitate....Nu consider ca simplul fapt de a cere o bibliografie se incadreaza in "sa googalim ". De altfel, s-a si spus ca trebuie mentionate sursele pe care le-am avut in vedere.
Lucrarea se vrea a fi ceva original..si nu copy/paste din diferite lucrari..asa ca o simpla bibliografie nu cred ca reprezinta mare lucru...... :D
Din continutul unui contract comercial international, de ex, nu trebuie sa lipseasca anumite clauze generale, printre care si clauza privind rezolutiunea, pt neexecutarea obligatiilor de oricare parte din contract (pacte comisorii). Contractele nu pot fi incheiate intre societati comerciale, reprezentate prin...? Sunt asa multe „tipuri” de contracte internationale...!
Succes!! Mai mult pt a-ti ura succes am scris acum!