avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pot garanta un imprumut daca am datorii ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pot garanta un imprumut daca am datorii ?

Buna seara. Prietena mea are salar si lucreaza de 8 luni cu carte de munca la o firma. Vrem sa scoatem niste bani din banca si eu vreau sa girez cu casa (sunt proprietar al imobilului singur), doar ca eu am restante bancare. Credeti ca asta ar fi o problema la acordarea creditului? Suma pe care o dorim este 15.000 lei. Nu suntem casatoriti. Va multumesc tuturor pt orice mesaj.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:21, 19 Ianuarie 2012
Acesta era raspunsul de care aveam nevoie. Multumescdin suflet pt tot ajutorul dat. O seara buna. Casa este a mea chiar daca mama e inca ''proprietara''. Parinti mei au o alta casa. Aceasta am primito de la bunica mea. Ar fi de acord cu prietena ca e ca si sotia mea. De 5 ani suntem impreuna si creditul tot pt noi l-am folosii pt a deschide un SRL.
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2012
Matheo25, utilizator
Suma e mult prea mica pt a garanta cu casa.
Mama dvs poate fi garant ipotecar cu acea casa pt imprumutul prietenei, nu e neaparat ca prietena sa fie proprietara.


offtopic.. proprietar e numai acela care e trecut in actul casei. Daca in acte, mama e proprietara, cum v-a dat-o bunica ? Cine e pe acte, mama sau bunica ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumutul ipotecar este obligatoriu să fie preluat de copii, în caz de deces al împrumutatului și coplătitorului? Silviu Gabriel Silviu Gabriel Buna ziua, as dori sa stiu daca la un împrumut ipotecar din anul 2002, in care titularul imobilului sunt părinții mei, in caz de deces imprumutul este ... (vezi toată discuția)
Credite cosereanu cosereanu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare problema. Prietena mea a avut un card de credit, acesta fiind folosit de sora ei care nu a mai ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)