Buna ziua. Sunt total nedumerita. Aflasem ca daca al doilea copil se naste inainte de expirarea concediului pentru primul se primeste aceeasi indemnizatie ca cea anterioara, insa raportata la plafonul prevazut de OUG 111/2010.
Insa, acum nu mai sunt convinsa ca este adevarat, deoarece OUG 111/2010 prevede la art. 9, alin. 4, respectiv 5:
(4) Durata de acordare a concediului prevazut la art. 2 alin. (1) se prelungeste corespunzator in cazul suprapunerii a doua sau trei situatii de natura a genera acest drept, in conditiile prevazute la alin. (1) si (2).
(5) In cazurile prevazute la alin. (4) se acorda o singura indemnizatie, in cuantumul prevazut de prezenta ordonanta de urgenta.
Astfel, de unde reiese ca se poate primi aceeasi indemnizatie ca cea veche in situatia acestor concedii suprapuse?
1.- Nu trebuie sa fiti suparat pe mesajul meu, nu este unul care sa va contrazica sau sa va spuna ca nu ati procedat bine.
- Intentia si fapta dvs. sunt laudabile si chiar va rog sa mai interveniti atunci cand credeti de cuviinta ca puteti sa imbunatatiti unele raspunsuri si sa ajutati pe cei care au nevoie.
2. Mesajul dvs. nu afecteaza negativ pe nimeni ba chiar este bine venit daca il citesc cei care au nevoie de el, pentru a fi preveniti sa nu aiba neplaceri, ca dvs.
3. Raspunsurile se dau exact la intrebarea pusa de user si noi nu avem de unde sa stim, daca acesta nu da toate amanuntele, starea exacta a situatiei.
Ccc gemeni
Malex_
Buna ziua! Am o nelamurire la care sper sa ma luminati dvs:
Fiica mea sta sa nasca gemeni,este in CCC pt fiul ei de 1 an si 8 luni;
-poate lua CCC ea pt unul ... (vezi toată discuția)