Buna ziua , am si eu o problema , am fost depistat cu alcoolemie la volan , 0.89 suflat si 1.20 prima proba si 1.00 a doua proba,mi s-a intocmit dosar penal,a stat cam 2 luni la comisarul care se ocupa de cercetarea penala si acum are vreo 2 luni de cand e la procuror, acesta spunandu`mi ca mai dureaza deoarece se lucreaza dabea la dosarele din 2007-2008-2009 , al meu e din august 2011 , am facut o cerere de urgentare dar nimic,stiti cumva cat o sa mai stea la dansul pana va fi solutionat ? Sau daca vreo sansa sau vreo posibilitate sa primesc mai repede vreo solutionare? Sau 18 indice 1..? Va rog ajutati-ma,cat mai trebuie sa astept sa aflu ceva,sau ce trb sa mai fac ? Mentionez ca nu m-am suit de placere baut la volan ci era o necesitate,trebuia sa ajut pe cineva,nu prea sunt bautor in general
Sansele , cu prire la aplicarea unei amenzi administrative de catre procuror sunt aproape de zero !
Procurorul poate dispune aplicarea unei sanctiuni cu amenda administrativa , conform textului aratat de dvs.
Daca veti fi condamnat , conform art.114 din OUG .nr.195/2002 , pemisul va fi anulat , urmand ca in termen de 1 an de la ramenerea definitiva a hotararii judecatoresti sa puteti redobandi permisul de conducere in urma promovarii examenului.
Probabil ca veti sanctionat cu suspendarea executarii conform art.81 c.pen.
Aveti posibilitatea sa recunoasteti fapta , atat la urmarirea penala , cat si la cerecetarea judecatoreasca si in temeiul art.320 ind.1 c.pr.pen , limitele pedepsei sa fie reduse cu 1/3