avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... drepturi prin casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

drepturi prin casatorie

am primit o oferta sa ma casatoresc cu o columbianca,vrea sa obtina viza shengen,sa fie cetatean european ,ce as putea sa patesc grav?......ma gandesc ca daca face un credit ,eu nu am nimik pe numele meu.........ce ar mai putea fi?.......daca stie cineva si poate sa-mi raspunda.....nu am mai primit astfel de oferte tentante:D
Cel mai recent răspuns: peter007 , utilizator 00:48, 19 Ianuarie 2012
ms mult pt informatii........imi sunt de mare folos......aveti dreptate este o casatorie de convenienta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie de convenienta tagore tagore Sunt casatorita cu un cetatean strain de 6 luni. Am depus ieri actele in vederea prelungirii dreptului de sedere ( pentru prima data) si mi s-a spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa atac dreptul de rezidenta ? penny penny Buna seara, In 1994 m-am casatorit cu un cetatean egiptean iar din 2007 traim separat si astept pronuntarea divortului,intrebarea mea este cum a putut obtine ... (vezi toată discuția)
Viza schengen imojangam imojangam Buna, am dubla cetatenie romana, maghiara si m-am casatorit cu un indian de 5 ani. Avem certificat de casatorie romana apostilat si dupa csatoria noastra ... (vezi toată discuția)