avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptie sulta
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptie sulta

Cu cat timp inainte de data limita ( data de la care intervine prescriptia sultei ) trebuie incepute formalitatile de executare silita, asfel incat sa nu existe riscul pierderii acesteia ( prin prescriere)
Eu stiu ca prescriptia intervine la implinirea a 3 ani de la data pronuntarii irevocabile a hotararii de partaj.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:33, 23 Ianuarie 2012
mda.. poprire... daca are venituri urmaribile. Apoi, poprirea nu m-ar interesa chiar daca ar avea venituri, nu as dori sa primesc vreo 150 lei pe luna ( sa zicem) cand eu am de primit nu stiu.. o suma. Nu ma intereseaza in perioada asta sa-i execut nici imobilul .. nu stiu de ce.. c-o avea copii, ca eu nu-s in tara si nu stau acum de treaba asta.. nu stiu.
Eu doresc, ambele parti de fapt suntem de acord si ne intelegem asupra unui termen in care sa fie executata de bunavoie acea hotarare.
Va mai intreb o data , dvs sunteti de parere ca este imposibil asa cum doresc ? Si daca as semna o intelegere ( nu stiu cum sa-i zic altfel) in sensul dorit, nu ar constitui titlu executoriu ?

editare
ati revenit vad la sentimente mai bune :).. pot sa nu-i zic contract de imprumut si sa-ii zic altfel, sa fie conform cu realitatea. cred ca notarul gaseste solutii
Seara buna!
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
De ce nu un contract de imprumut?Va scuteste de nelinisti pentru inca trei ani!
O seara buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. Executorul judecatoresc, la cererea creditorului, a constatat prin proces verbal perimarea executarii silite. Avand in vedere ca, pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Executare silita liliana elena liliana elena Am un titlu executoriu din 2005.Pana in anul 2008 cand intervenea prescriptia nu s-a mai intamplat nimic, dupa care executorul judecatoresc trimite o somatie ... (vezi toată discuția)
Executare silita...pana unde poate merge ? Ecaterinaa Ecaterinaa M-ar interesa care sunt limitele executarii silite, in cazuri cu minori. Au dreptul executorii sa intre cu forta in casa, sa sparga usa etc....si sa smulga ... (vezi toată discuția)