avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

contract de munca pe perioada determinata

am fost angajata pe perioada determinata pe postul altei persoane care a fost trecuta pe post de secretar interimar,am peste 5 ani pe acest post si am fost data afara prin dispozitie fara drept de contestatie,fara preaviz pe motiv ca persoana pe postul careia eram angajata a revenit pe post,dar in continuare exercita tot atributiile de secretar preluate prin dispozitie.Ce sa fac am 60 ani sunt in prag de pensie ?
Cel mai recent răspuns: lihuoanaelena , utilizator 20:03, 19 Ianuarie 2012
Constatarea nulitatii o face instanta de judecata ... dvs il puteti ataca in instanta de contencios daca ati avut raport de serviciu sau la instanta care solutioneaza litigiile de munca daca ati avut raport de munca - Tribunalul in raza caruia domiciliati.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate contract de munca dana manea dana manea am angajat o persoana. dupa catva timp am constatat ca nu a fost valabil contractul incheiat. s-a emis o dispozitie de anulare a contractului. dispozita ... (vezi toată discuția)
Concediere sau incetare contract? asasin asasin Buna ziua! Am fost angajat pe o perioada determinata pentru a inlocui o persoana plecata in concediu de crestere si ingrijire copil ; dupa jumatate din ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare c.i.m. - art.55 lit.(b) codul muncii. nimar nimar Buna ziua, In cursul anului 2010 agajatorul X emite o Decizie de incetare a C.I.M.-ului salariatului Y in temeiul art.55 lit.b Codul Munii - [b][i]cu ... (vezi toată discuția)