avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mi-e teama sa mai semnez un alt contract ....
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mi-e teama sa mai semnez un alt contract ....

Buna ziua .Intrebarea mea este legata de un card sc nebancara pentre care am facut o cerere de emitere in martie 2009.Am achizitionat un produs in valoare de 1700 ron si mi s-a calculat o rata fixa lunara de 75 ron timp de 36 luni ,adica 2450 ron .Pana in prezent am platit cam 2000ron (din pacate nu am pastrat toate chitantele)si in prezent mi s-a comunicat ca mai am 3300ron penalitati ,comisioane etc.Mentionez ca nu am putut plati lunar rata desi in primul an am facut plati in avans pentru care mi s-a spus ca se va recalcula dobanda.In momentul de fata mai am 2 luni pana la incheierea ''contractului''(am doar o cerere de emitere de card ,nu un contract semnat)si mi se fac oferte de reesalonare a datoriei pe care mi-e greu sa le accept si mi-e teama sa nu fiu din nou in imposibilitatea de a plati.Am cerut documente justificative pentru suma datorata dar vor ajunge cam in 30 zile si sunt bombardata cu telefoane de la firma de recuparari daca accept sau nu reesalonarea fiinca oferta e pe termen limitat .De aceea ma adresez cu rugamintea de a ma sfatui ce sa fac si eventual cum sa combat aceasta situatie .
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:06, 24 Februarie 2012
sa nu platiti pana nu stiti ce datorie aveti, de cand dateaza si cf carui contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card euroline-2006 VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in rezolvarea urmatoarei probleme: In 2005 am facut un credit cu rata fixa pentru bunuri consum cu ... (vezi toată discuția)
Credit indoielnic ContSters132194 ContSters132194 In data de 14-9-2007 am luat un credit de la [editat] in valoare de 19OO ron . Mentionez ca nu am citit contractul in intregime dar mi s-a spus ca o sa am o ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)