Am facut o plangere catre inspectoratul de stat pentru constructii fiindca mi-a fost construit ceva pe terenul meu de catre Primarie fara acordul meu. Tinand cont ca primaria vrea terenul si intr-o saptamana se discuta la sedinta de consiliu demararea procedurilor de expropiere pot arata ca exista un litigiu pentru amanarea inceperii procedurilor de expropiere? Adica plangerea facuta catre I.S.C si nesolutionata inca? Pot fi bagat in seama sau risc sa fac figura proasta?
Doar prin aceasta plangere,nu.Actionati in judecata primaria iar in acelasi timp solicitati instantei de judecata pe cale de ordonanta presedintiala sistarea inceperii acestor proceduri pana la ramanerea definitiva si irevocabila a actiunii principale.
multumesc foarte mult, ati fost scurt si la obiect, cu toate acestea motivul actionarii in judecata care ar putea fi? tulburarea de posesie prin faptul ca au construit pe terenul meu? sau care ar fi speta? se pot cere despagubiri morale pentru toate drumurile si timpul pierdut cu reclamatiile si pentru faptul ca nu am putut folosi acel teren din cauza acelei constructii?
Daca Primaria va emite un act in acest sens,actiunea pe care o veti depune la instanta este aceea de ''anulare act''.Totodata promovati ordonanta presedintiala susmentionata.