avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca cer recuzarea instantei, pot cere amanarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca cer recuzarea instantei, pot cere amanarea termenului din acest motiv?

M-am hotarat sa cer recuzarea completului de judecata si as dori sa stiu cum se procedeaza. Pentru instiintare am trimis instantei cererea de recuzare prin posta, cu o luna inainte de termen si as dori sa stiu daca voi putea cere amanarea termenului, din acest motiv. Este vorba de un recurs la care au fost trei judecatori.
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:36, 23 Ianuarie 2012
Si daca nu aveti venituri sau sunt mici, solicitati instantei acordarea de ajutor public judiciar prin avocat din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs amanat Ristina Ristina In cazul unui proces de recurs proprietari – chiriasi, se poate amana recursul ? In ce conditii poti cere amanarea recursului ? Exista o lege in ... (vezi toată discuția)
Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)
Anulare actiune ca netimbrata - un sfat va rog. cum sa procedez ? Krissia . Krissia . A.Am depus 2 contestatii la executare efectuate de acelasi executor judecatoresc, dosarele fiind diferite, si pentru care nu a fost respectata procedura ... (vezi toată discuția)