avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune in urma decesului tatalui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune in urma decesului tatalui

Buna Ziua ,

As avea nevoie de un sfat
Tatal meu a decedat acum o luna si acum urmeaza ca eu si mama sa facem succesiunea. Am fost la notar insa nu am primit niste informatii cuprinzatoare si exacte.
Tatal meu a mai fost casatoit o data. Din aceasta castorie au rezultat doi copii, a divortat si apoi s-a casatorit cu mama.
Pentru bunurile din prima casatorie s-a facut partaj ( am actele acasa) insa tata nu a primit nimic din ce ar fi trebuit. In '81 a cumparta o alta casa si in '82 s-a casatorit cu mama. Ce drepturi are mama si ce drepturi am eu acum ? si care este procedura corecta ?
( Mentionez ca nu stiu cum sa contactez fosta familie , cu care am pierdut legatura de mai bine de 10 ani)
Cel mai recent răspuns: ametist , utilizator 18:21, 2 Noiembrie 2008
SUPER TARE!....E SINISTRU, DAR ADEVARAT SI FOARTE BINE VENIT IN ZILELEL NOASTRE....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este mostenitorul casei? craciunescu_1981 craciunescu_1981 Buna ziua. Tatal meu detine o garsoniera pe numele lui cumparata dupa divortul de mama. Dupa mai multi ani tata s-a recasatorit .Doresc sa stiu cine are drept ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare hernadi marta hernadi marta Buna Ziua! Va rug frumos ajutati-ma cu niste raspunsuri.Tatal meu a decedat pe 24 ianuarie 2010.Din prima casatorie are doua fiice, fiecare la casa ei.Din a ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme costinene costinene Rugaminte mare! Mitica si Corina - sot si sotie. Au o fiica de care nu mai stiu nimic (nici macar daca mai este in viata, ultima oara,acum 10 ani, se afla ... (vezi toată discuția)