sunt insarcinata in luna a 9a pana pe 15 februarie trebuie sa nasc. contractul meu de munca este pe o perioada determinata pana in momentul cand se intoarce alta colega din concediul de crestere a copilului. ea vrea sa se intoarca la inceputul lunii martie .ma poate afecta intoarcerea ei ? mai pot intra in concediu de cresterea copilului daca ea se intoarce pana intru eu sau dupa ce nasc nu mai conteaza cand se intoarce?
daca nu imi depun actele de somaj .pentru cele 2 saptamani de care mai am nevoie pana a intra in ccc ma afecteaza cu ceva ? nu mai pot intra in ccc? pt ca am fost la somaj si doamna de acolo mi-a spus ca pt 2 saptamani mai mult e de stat la coada pt acte. si ca daca am 12 luni lucrate pana in momentul nasterii nu mai conteaza astea 2 saptamani.cum e mai bine de facut?
Nu va afecteaza dreptul de intrare in CCC, insa sunteti in avantaj daca depuneti actele pentru somaj .. din somaj intrati in CCC, somajul se suspenda pe perioada CCC, urmand a se relua la data incetarii CCC.