avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce este directiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce este directiva

Buna seara.varul meu i-a furat telefonul de la un om si la batut impreuna cu un prieten de al lui.el a mai avut amenzii.dupa 1 an sa judecat. si ia dat 1 an si 2 lunii de puscarie.el are o fetita in varsta de 6 lunii.de la judecatorie ia zis ca in decurs de 10 zile sa se pregateasca ca vine dupa el . se mai poate face ceva ca sa nu faca puscarie?sau ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:20, 27 Ianuarie 2012
Da , dl.avocat are dreptate ,in faza de recurs trebuie alt avocat.
In aceasta situatie , i se poate desemna alt avocat din oficiu , puteti dvs. alege altul , printre care si pe cel care l-a aparat in fond , insa in baza unui angajament nou pentru aceasta faza procesuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune impotriva celui ce formeaza actiuni repetate si nejustificate CorinaBarbulescu CorinaBarbulescu Ma poate ajuta cineva! Nu stiu ce sa fac impotriva unei persoane care formuleaza in mod repetat actiuni impotriva mea (trei actiuni cu acelasi temei juridic la ... (vezi toată discuția)
Executare silita eniko69 eniko69 Am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru deblocarea unei cai de acces si recuperarea cheltuielilor de judecata. Am pus hotararea ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva - cale de atac, reprezentare avocat oltul oltul 1. daca am fost condamnat definitiv (in 6 martie) catre instanta de recurs la 3 ani cu executare si fac contestatie in anulare conform art 386 lit.b(este ... (vezi toată discuția)