avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta

Buna ziua,
in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, circuland fara rovigneta. Problema mea este ca in cursul acestei luni am primit 3 amenzi pentru acest lucru. este normal sa platesc 3 amenzi pentru aceeasi contraventie? este vreo modalitate sa platesc doar una?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: krystanu , utilizator 18:53, 20 Noiembrie 2013
PV de indeplinire a procedurilor de comunicare a PV de constatare a contraventiei are vreo valoare?
pe acesta este semnatura imputernicit CNADNR.
Ce fel de semnatura a CNADNR-uiui este pe PV ?
semnatura in original. cu pixul. PV de constatare a contraventiei are doar stampila
"Aplicarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie in termen de 6 luni de la data savarsirii faptei." articolul 13 din O.G 2/2001. Contraventia este comisa in 17.07.2011, PV de constatare intocmit in data de 11.01.2012, primit prin posta in 25.01.2012.
SE poate contesta?
Nu ati inteles deja ca se poate contesta?
PV e incheiat in termen.

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rovinieta - semnatura electronica dana_toader dana_toader Buna ziua, Am primit zille trecute doua procese verbale pentru lipsa rovinieta. Procesele sunt incheiate la data de 11.01.2012, pentru ca as fi fost prinsa ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)
Contraventii - precedent amenzi anulate pentru lipsa semnaturii olografe Roland Mindrila Roland Mindrila Un nou fenomen se propagă în instanţele din România: anularea amenzilor pentru neplata rovinietei, motivul fiind că procesele-verbale trimise prin poştă ... (vezi toată discuția)