avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intretinere

BUNA SEARA MA NUMESC MIHAELA SI AM SA EXPLIC IN CATEVA CUVINTE CE AM INTANPINAT.
AM LUAT UN APARTAMENT CU UN CREDOT DE LA BANCA DE 50 MII EURO AM PLATIT LA EL PANA IN 2010 LA EL AM RAMAS RESTANTA VRO CATEVA LUNI SI NU AM MAI PUTUT FACE FATA ASA CA NU AM MAI PLATIT DIN LUNA AUGUST 2010 NICI UN LEU LA BANCA. AM FOST LA UN AVOCAT CARE A INAINTAT O SRISOARE CATRE BANCA DE REZILIEREA CONTRACTULUI DAR NU AVEM NICI UN RASPUNS DE LA EI.
AVOCATU NE-A ZIS SA NU MAI PLATIM NICI INTRETINERE NICI IMPOZIT SI NICI ALTE DARI CATRE STAT,DAR ASTAZI AM PRIMIT UN TELEFON DE LA ADMINISTRATOR CA AM 28 DE MILOANE DE PLATA LA INTRETINERE SI CA NE DA IN JUDECATA DESI EU AM FACUT O SCRISOARE CATRE ADMINISTRATIE SA NE SCOATA DE LA INTRETINERE PENTRU CA IN APARTAMENT NU LOCUESTE NIMENI ACOLO DIN LUNA SEPTEMBRIE 2010
CE TREBUIE SA FAC SI CUM SA PROCEDEZ ?
VA INTREB PE VOI PENTRU CA NU AM NICI UN RASPUNS DE LA AVOCAT CU APARTAMENTU.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:16, 29 Ianuarie 2012
Pai cititi mesajele de mai sus si vedeti ca vi s-a raspuns. Putem rezuma si puteti alege una sau mai multe din sugestiile urmatoare:
- mergeti la banca si-ncepeti sa platiti daca v-ati reveni financiar
- mergeti la asociatie si incheaiti o conventie de esalonare a datoriilor
- scoateti apartamentul la vanzare si cumparatorul sa preia datoriile atat catre asociatie cat si catre banca
- inchiriati apartamentul ca sa va aveti ceva venituri din acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restantieri marida marida la asociatia de proprietari avem doua situatii: 1. Un restantier de un an de zile care a facut credit ipotecar si a plecat cu banii in strainatate iar banca ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere mioaranoni mioaranoni Am acumulat o restanta la intretinere de 2400 Lei si penalizari de 1600 Lei. Recunosc aceasta datorie, dar fiind in somaj, am fost in imposibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Nulitatea contractului de cesiune de creanta mari mari Buna ziua Sunt in situatia urmatoare:in 2008 am contractat un credit ipotecar de la banca x, notandu-se ipoteca asupra apartamentului.Dupa un an de zile de la ... (vezi toată discuția)