avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare chirie

Buna ziua! Am avut un chirias,in garajul personal,cu atelier de mecanica.Timp de cateva luni bune m-a tot amanat cu chiria pe motiv ca are un teren la vanzare si cand reuseste sa-l vanda imi va plati restanta la zi.Respectivul si-a lasat anumite lucruri(piese auto,scule,aparaturi,o barca,masini),cu care imi tine blocata o parte din curte,cat si o camera pe care i-am dat-o sa-si faca birou.In continuare imi promite ca v-a plati,dar m-a amana la infinit.Care ar fi solutia de a rezolva aceasta problema?Am dreptul sa-i vand din lucrurile lasate daca nu exista un contract intre noi,nici de inchiriere dar nici vreun alt act pt lucrurile lasate?Mentionez ca nu mai lucreaza in respectivul garaj,dar ma tine blocata cu spatiile.Astept sa ma ajutati cu o solutie.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sas mon , utilizator 10:27, 31 Ianuarie 2012
Multumesc foarte mult!O zi buna si mult succes in activitate.
Multumesc pentru amabilitate si sfaturi!
Am facut la inceput un contract intre mine si el,pe o perioada de 1 an,insa pt ca dupa o perioada scurta n-a mai platit n-am mai mers sa-l inregistrez la finante,deoarece nu mai aveam "motivatia" pt a plati impozit ...si am tot asteptat dupa chirie...cam degeaba,se pare.Sper sa pot rezolva in mod amiabil cu respectivul.Oricum,multumesc mult pt amabilitate si pt sfaturi.Succes in activitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotract de inchiriere cu chiria neplatita TraianValer TraianValer SUNT persoana fizica si am dat in chirie unei societati comerciale un spatiu , cu contract de inchiriere inregistrat la administratia financiara. Dupa un timp ... (vezi toată discuția)
Chirias in garaj. Stefan91219 Stefan91219 Buna ziua. Recent,am cumparat un garaj.Garajul respectiv are un chirias.Chiria catre fostul proprietar este platita pana in data de 01.06.2020.Am notificat ... (vezi toată discuția)
Evacuare prin ordonanta presedintiala ?! egoime egoime Am un spatiu comercial, care este inchiriat cu un contract cu durata clara de 1 an, fara nici un fel de clauza de prelungire, dar chiriasul nu vrea sa ... (vezi toată discuția)