avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Viciu ascuns
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Viciu ascuns

Care credeti ca ar trebui sa fie temeiul legal pentru inceperea unei actiuni in instanta pentru raspunderea executantului fata de descoperirea unui viciu ascuns la o lucrare de foraj. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: dan_y , utilizator 20:30, 14 Noiembrie 2008
Conform contractului executantul a recomandat/montat respectiva pompa ?
Daca pompa nu a fost montata de executant si instalata de acesta raspunderea nu ai apartine.
In procesul verbal de predare-primire trebuie sa fie facute aceste mentiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sub presiune si preaviz obligatoriu ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, am urmatoarele probleme: -este legal sa nu te duci la serviciu in cele 20 de zile de previz, in urma restructurarii postului? Daca te intelegi cu ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre antreprenor si constructor cristinalupea cristinalupea Imi cer scuze pentru confuzia din descriere, de fapt ma refeream la diferenta intre antreprenor si beneficiar.:D Ma intreseaza care este diferenta in ... (vezi toată discuția)
Problema fost angajat playpoint playpoint Buna ziua, Doresc sa va cer o parere la o problema pe care o intampina o cunostiinta de-a mea. Are o firma de productie publicitara si recent la renuntat ... (vezi toată discuția)