avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma sau PFA administrare imobile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma sau PFA administrare imobile

1.Doresc sa aflu daca pentru a infiinta o firma de administrare imobile CAEN 6823 sunt restrictii legislative pentru actionari.
Daca raspunsul este da, care sunt acestea si unde sunt prevazute ?
Facturile emise vor fi emise cu TVA ?
2.Tinand cont ca PFA poate face angajari, este mai convenabil o astfel de solutie?In acest caz PFA are obligatia sa aiba Atestat de administrator de la Primarie ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:59, 12 August 2015
Din punctul meu de vedere legea actuala nu specifica obligativitatea detinerii unui atestat de administrator pentru persoanele din interiorul unui SRL care se ocupa cu administrarea . In shimb noua lege care este inca la nivel de proiect specifica destul de clar ca fiecare angajat din cadrul unui SRL care se ocupa de administrare trebuie sa detina atestat. Nu pot sa dau acum citatul pentru ca de unde postez nu am Word sa deschid legea .
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2015
Mytro, utilizator
Nu are importanta astazi ceea ce prevede un proiect de lege care cuprinde multe aberatii ce sper sa fie remediate.
Conform legislatiei actuale, o persoana juridica poate administra asociatii de proprietari daca are acest obiect de activitate... Aceasta persoan juridica va fi autorizata sa desfasoare activitatea de administrare imobile daca are angajati administratori atestati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrare imobil prin interpus conjoint conjoint Este in regula ca o persoana, reprezentant,angajat,delegat sau ce o fi al unei PFA( cu obiect de activitate cod CAEN 6832), sa presteaze activitatea de ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi atestata o persoana autorizata condreanarcisa condreanarcisa Buna ziua, Urmaresc de multi ani acest forum si am vazut ca in mare parte raspunsurile au fost foarte explicite. totusi va rog sa-mi permiteti sa va prezint o ... (vezi toată discuția)
Atestatul de administrator de bloc pers fizica = pfa sau s.c. cu cod caen 6832 administrarea imobilelor ? nicoctavia nicoctavia Intrebare : Societatile care au codul CAEN •6832 Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract sau persoanele fizice autorizate ( PFA) cu ... (vezi toată discuția)