avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce obligatii am fata de asociatia de proprietari?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce obligatii am fata de asociatia de proprietari?

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Locuiesc la bloc (scara cu 15 apt),am contracte individuale cu toti furnizorii de servicii,deci,ce obligatie mai am fata de asociatia de proprietari ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:42, 30 Ianuarie 2012
Bun, si de fapt care este situatia acum la asociatia dvs.?
Daca aveti contract individual de furnizare a apei, partea de canalizare, care este pe aceeasi factura de apa si este deservita de instalatia de canalizare comuna a imobilului, intelegeti sa o achitati la furnizor, banuiesc... Si daca se defecteaza/imfunda ceva pe-acolo, cum intelegeti sa va achitati de obligatii?
Dar daca se sparge un geam pe casa scarii-intrarea in imobil, cum intelegeti sa va achitati obligatiile de plata? Sau administratorul umbla ca zabaugul din poarta-n poarta si se roaga sa strarga doispe lei...
Chiar in situatia descrisa de dvs., iata ca ati primit niste raspunsuri si unele intrebari. Trebuie sa existe niste reguli si pe-acolo, in as. dvs. - obligatorii pentru toti proprietarii. Veniti cu detalii ca o parte dintre noi, chiar suntem curiosi (si noi stam la bloc, dar nu asa de 5-10-15 ap. ci de la 20 in sus...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din asociatia de locatari frampolarbear frampolarbear Buna ziua, as dori sa stiu daca si cum e posibil sa nu mai fac parte dintro asociatie de locatari tinand cont de faptul ca gazele, apa si canalizare, lumina ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza pe parcare, piscina si sala de fitness Ancagnn Ancagnn Buna ziua, am cumparat un apartament intr-un bloc rezidential si un loc de parcare. Am inteles de la administrator ca se aplica cota indiviza si pe acel loc ... (vezi toată discuția)
Energia termica elaemma elaemma buna ziua am si eu o probleme , de ceva vreme nu am mai platit energia termica pt ca nu mi se pare corect avand in vedere faptul ca eu locuiesc la etajul 4 , ... (vezi toată discuția)