Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Locuiesc la bloc (scara cu 15 apt),am contracte individuale cu toti furnizorii de servicii,deci,ce obligatie mai am fata de asociatia de proprietari ? Va multumesc.
Bun, si de fapt care este situatia acum la asociatia dvs.?
Daca aveti contract individual de furnizare a apei, partea de canalizare, care este pe aceeasi factura de apa si este deservita de instalatia de canalizare comuna a imobilului, intelegeti sa o achitati la furnizor, banuiesc... Si daca se defecteaza/imfunda ceva pe-acolo, cum intelegeti sa va achitati de obligatii?
Dar daca se sparge un geam pe casa scarii-intrarea in imobil, cum intelegeti sa va achitati obligatiile de plata? Sau administratorul umbla ca zabaugul din poarta-n poarta si se roaga sa strarga doispe lei...
Chiar in situatia descrisa de dvs., iata ca ati primit niste raspunsuri si unele intrebari. Trebuie sa existe niste reguli si pe-acolo, in as. dvs. - obligatorii pentru toti proprietarii. Veniti cu detalii ca o parte dintre noi, chiar suntem curiosi (si noi stam la bloc, dar nu asa de 5-10-15 ap. ci de la 20 in sus...).
Energia termica
elaemma
buna ziua
am si eu o probleme , de ceva vreme nu am mai platit energia termica pt ca nu mi se pare corect avand in vedere faptul ca eu locuiesc la etajul 4 , ... (vezi toată discuția)