suntdac a scris:
In urma recalcularii impozitului pe venit aferent stocului si scoaterea unor mici cheltuieli am de platit o diferenta la impozitul pe venit dar eu am TVA de recuperat dublu fata de aceasta suma pentru care nu am cerut rambursarea TVA, dar in aceasta situatie vreau sa cer rambursarea TVA intrucat suma este dubla fata de ce am eu acum impozit recalculat de inspectori de platit.
Intrebarea mea este pot sa cer rambursare cu compensarea impozitului pe venit si plata catre mine de catre fisc a diferentei de TVA ?
Pot plasa aceasta cerere la controlul de fond care a fost facut pana la 31.12.2010 cum era in informare, dar inspectorii au controlat TVA inclusiv pe anul 2011, deci la zi, cu toate ca nu era trecut in instiintarea de inspectie, si au vazut ca am de recuperat o suma mare de tva pentru care eu nu am cerut rambursare pana acum.
Va rog mult un raspuns
multumesc pentru ajutor si scuze pentru " neintelegeri "
Da se para ca trebuie sa gasesc singur raspunsul..........#-o
Am sunat astazi la finante sa intreb cum pot depune rectificativa pentru TVA de recuperat intrucat am omis sa bifez optiunea in formularul depus in ianuarie, raspuns surpriza de la finante, sa terminat cu rectificativele, nu mai poti, prin ordin de ministru vi sa taiat si acest dreptX-(
Deci , daca vreau si eu acum sa cer tva ul inapoi trebuie sa astept pana in aprilie, apoi astept alt control, apoi vad eu cand primesc baniiX-(
Deci cum spuneam avem doar obligatii.
Oare cand au de gand sa termine controlul, ca m-am plictisit sa tot astept...dureaza mult pana la discutia finala ?