avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \"anticipare rezultat\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

"anticipare rezultat"

buna seara,
sunt intr-un proces cu fostul angajator si vineri, 03.02.2012, urmeaza sa se pronunte rezultatul ( nu stiu daca se numeste asa:blush2:) si as vrea sa-mi spuneti cam la ce sa ma astept. lucrurile s-au intamplat cam asa: concediere cu art. 65/1, fara aducerea la cunostinta in decizie a faptului ca aveam dreptul la contestarea in instanta, cu altcineva pe postul meu ( de fapt, cu sarcinile mele), pe parcursul procesului nu a prezentat in totalitate inscrisurile cerute de avocatul meu (nejustificand, practic, desfiintarea postului), nu a raspuns la interogatoriu, avocatul lor nu s-a prezentat decat o data, de doua ori trimitind pe altcineva, iar ultima oara lipsind cu desavarsire ( nu stiu daca are vreo importanta), dand dovada de o lipsa totala de profesionalism si respect.
puteti inticipa ceva?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 5 Septembrie 2012
Eu unul nu am vazut in litigii de munca instante de recurs corupte sau partinitoare.
Va doresc succes.
Intr-adevar, exista si posibilitatea ca o instanta de recurs sa nu fie de acord cu ce a decis prima instanta ... insa aceasta nu inseamna ca hotararea a fost data pe baza de p.c.r....:(
va multumesc pentru raspunsuri.
si eu sper sa fie acelasi rezultat ca primul, deoarece instanta a fost absolut corecta. doar sa se aplice legea! decizia de concediere nu a respectat toate etapele prevazute de lege, ca si continut, si nu numai. tot dvs. mi-ati spus din start ca este nula!
o zi buna!
Buna seara,
Imi permit sa revin din nou cu urmarea acestui subiect si, bineinteles, cu intrebarea ce rezulta din aceasta. Astazi am avut primul termen la recursul depus de angajator, acesta nemaiaducand nimic in plus fata de instanta, depunand la dosar recursul si aceleasi acte atasate, incomplete fata de ceea ce a solocitat avocatul meu. Prin urmare, a ramas in pronuntare, av. meu depunand tot azi, intampinarea. Va rog sa-mi spuneti cam ce sorti de izbanda am, a.i. si cea de-a doua sentinta sa-mi fie favorabila.
Va multumesc si va doresc o seara buna!
Sanse sunt atatea cat ati avut si la prima instanta .. nu cred ca va putem spune daca veti castiga si in recurs atata timp cat nu avem documentele in fata ..

In recurs nu sunt admisibile probe noi , cu exceptia inscrisurilor .. recursul nu presupune examinarea cauzei sub toate aspectele, ci numai un control al legalităţii hotărârii atacate, respectiv, al concordanţei acesteia cu dispoziţiile legii materiale şi procesuale aplicabile , fără a se putea administra, în principiu, probe noi şi fără a avea loc, deci, o nouă judecată în fond .

Alte discuții în legătură

Plangere cedo bcory bcory Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO? Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)