buna seara,
sunt intr-un proces cu fostul angajator si vineri, 03.02.2012, urmeaza sa se pronunte rezultatul ( nu stiu daca se numeste asa:blush2:) si as vrea sa-mi spuneti cam la ce sa ma astept. lucrurile s-au intamplat cam asa: concediere cu art. 65/1, fara aducerea la cunostinta in decizie a faptului ca aveam dreptul la contestarea in instanta, cu altcineva pe postul meu ( de fapt, cu sarcinile mele), pe parcursul procesului nu a prezentat in totalitate inscrisurile cerute de avocatul meu (nejustificand, practic, desfiintarea postului), nu a raspuns la interogatoriu, avocatul lor nu s-a prezentat decat o data, de doua ori trimitind pe altcineva, iar ultima oara lipsind cu desavarsire ( nu stiu daca are vreo importanta), dand dovada de o lipsa totala de profesionalism si respect.
puteti inticipa ceva?
va multumesc
buna ziua,
din pacate, avocatul meu nu m-a anuntat, asa cum ramasese stabilit, de redactarea deciziei, a.i. sa actionam in consecinta daca mai era posibil. in data de 4 iulie 2012 am trimis un mail la curtea de apel, iar a doua zi, deja mi se comunica decizia. nu am avut curaj sa o citesc, stiu doar ca este datata 5 iunie 2012, si ca, daca mai exista o sansa, ea a disparut deoarece au trecut cele 10 zile. asa este? avocatul meu nu raspunde la telefon sau mail, probabil este in concediu deja, nu stiu daca curtea de apel este in concediu, a.i. va rog sa imi spuneti daca mai am ce face, deoarece consider ca am pierdut un proces cu sanse reale de reusita, incepand de la forma deciziei de concediere pana la desfasurarea procesului in totalitate.
va multumesc.
In aceste conditii, hotararea nu se mai comunica partilor din proces .. iar impotriva acesteia nu se mai poate exercita decat una dintre caile extraordinare de atac, contestatia in anulare sau revizuirea, conform art.317/328 C.proc.civ.
multumesc mult pentru raspuns.
de fapt, am citit mail-ul trimis de curte prin care mi se comunica decizia, si nu decizia efectiv. indraznesc sa intreb in continuare, pentru ca avocatul meu este in concediu, cum sa procedez in continuare sau ce inseamna mai exact aceasta contestatie, unde si cum o pot face. nu stiu in acest moment unde se afla dosarul meu, daca mai e la curte sau a fost trimis la tribunal. am luat legatura dimineata cu un alt avocat, care intr-adevar nu cunoaste tot dosarul , ci numai faptul ca decizia este irevocabila, si mi-a spus ca nu se mai poate face nimic:(. asadar, va rog sa imi spuneti, daca nu va rapesc prea mult timp, cum sa procedez.
va multumesc din suflet.
Plangere cedo
bcory
Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO?
Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)