avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot primi pedeapsa cu suspendare??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot primi pedeapsa cu suspendare??

Buna ziua...am si eu o intrebare la care va rog foarte frumos sa ma ajutati...Am primit 4 ani de inchisore pentru trafic de persoane si trafic de minori...intrebarea mea este am sanse sa primesc la recurs o pedeapsa cu suspendare...nu am mai avuut nici un fel de probleme penale pana acum...si am fost judecat in stare de libertate...va rog frumos sa ma ajutati..va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 13:02, 2 Februarie 2012
Faptul ca ati prezentat doar o parte din ce scrie in rechizitoriu nu echivaleaza cu o recunoastere, in consecinta recunoasterea nu a avut loc.
Nu va putem spune daca aveti sanse la o suspendare deoarece nu cunoastem dosarul, iar dvs sunteti mult prea subiectiv in aprecierea faptelor. Nu puteti cere rejudecarea cauzei din cauza ca avocatul dvs nu se afla in sala de judecata cand a fost ascultata partea vatamata, este vina lui ca nu isi indeplineste obligatiile fata de client.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic droguri mare risc - recunoastere, posibilitate aplicare pedeapsa cu suspendare Mariana55555 Mariana55555 Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. O persoana in arest preventiv 29 de zile, cu acuzatia de trafic de droguri de mare risc,careia i s-a aplicat art ... (vezi toată discuția)
Apelul si recursul obligatorii? bluepointx bluepointx Buna seara, Cunosc obiceiul impamantenit la noi conform caruia un proces fie el civil sau penal inseamna in majoritatea cazurilor de fapt trei procese: ... (vezi toată discuția)
Ajutor michy michy dak un om este condamnat definitiv intr-un dosar penal fara probe unde poti face reclamatie la noi in tara....judecatori nu condamna dupa probe ei condamna ... (vezi toată discuția)