avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorii persoana decedata
Discuție deschisă în Executare silită

datorii persoana decedata

tatal meu a avut la cosmote doua abonamente. In anul 2009 unu din ele nu a mai fosy platit deoarece suma era f mare. cam dupa un an o firma e recuperari a inceput sa trimita scrisori de intimidare. Mentionez ca in mai 2011 tatal meu a decedat, eu am anuntat firma dar ei continua sa trimita scrisori cu executare silita si sa o terorizeze pe matusa mea cu tel. Le-am spus celor d la firma de recuperari (topholding) ca sunt dispusa sa achoit datoria dar fara dobanda care in 2 ani este de 6 ori cat factura dar ei nu vor. Eu in orice caz am inceput sa achit de 2 luni cate 1 suta ron pe luna ptr ca eu nu am servici si nici mama mea. Ce se poate intampla?Continui sa platesc lunar aceasta sumasau oricum pot sa ne dea pe noi in judecata ptr executare silita?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:01, 4 Februarie 2012
Daca platiti de bunavoie cate putin, nu mai ajungeti in instanta. Incercati sa va intelegeti asupra unei sume fixe si a unei plati lunare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de plata LORINA75 LORINA75 BUNA ZIUA, MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT : am primit de la o firma de recuperare credit aceasta notificare cu o neplata ptr abonament telefon care cred ca este ... (vezi toată discuția)
Executare silita mostenire anabella27 anabella27 Buna seara am si eu o intrebare...Tatal meu a decedat in urma cu 3 ani. Mie, fratelui meu si mamei mele neau ramas o masina dacia 1310 si un apartament. S-a ... (vezi toată discuția)
Executare loremona loremona Buna ziua, Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)