avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... URGENT! Frauda pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

URGENT! Frauda pe internet

As dori in ajutor cat mai repede in problema mea!
Am facut o comanda a unui obiect in urma cu cateva zile pe site-ul tocmai.ro, am luat legatura cu respectiva persoana si a ramas sa imi trimita obiectul. A trimis prin posta romana, pentru ca de unde era el nu exista curierat rapid, asa a spus el, iar plata urma sa se faca ramburs la primirea coletului. Am fost ieri la posta pentru a ridica respectivul colet, dar doamnele de acolo nu mi-au adus pachetul pana nu au facut actele necesare si dupa ce eu am platit coletul. La deschiderea coletului a avut un soc cand am descoperit ca in pachet sunt numai reviste, nicidecum ceea ce comandasem eu. La posta au spus ca nu pot face nimic deoarece eu am semnat si am platit, dar mi-au recomandat sa merg la politie, deoarece banii la respectiva persoana ajung de abia marti, iar plata se va face de catre postas la adresa mentionata pe pachet.
Am mers la politia din orasul nostru, dar de aici mi-au recomandat sa fac o plangere la politia din orasul de unde este persoana care mi-a trimis coletul, deoarece ei nu se duc pana in orasul respectiv pentru a-l prinde, dar daca ma duc la sectia de politie din orasul respectiv s-ar misca poate mai repede.
Ce pot sa fac eu in acest caz? Sa ma duc la cei de la politie de acolo si sa ma prezint cu ei la usa respectivului si sa ii cer banii? Mentionez ca suma care am platit-o este de 2.700 lei.
Eu pana luni trebuie sa gasesc o solutie, deoarece el primeste marti banii. Cei de la noi de la politie au cautat in baza de date persoana respectiva si nu are antecedente, dar era la vreo 40 si ceva de ani, nu avea copii, iar cel cu care am vorbit eu era tanar.
Va rog o solutie rapida sau un sfat! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: m_alin , utilizator 08:52, 5 Iulie 2012
in primul rand, contactati facebook, google, yahoo pt stergerea conturilor care nu va apartin
Am contactat deja facebook, google, youtoube...el creaza mereu altele si altele
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
Radu1111, utilizator
nu poate crea el cate puteti anula Dvs

faceti si un printscreen la toate si faceti un dosar. cand se aduna mai multe il puteti da in judecata sa cereti daune morale
L-am dat deja in judecata, toti de la politie si de la diicot au vazut ce a facut el, dar au spus ca nu pot demonstra ca este el. El stie treaba asta si continua sa posteze pe internet si sa creeze conturi in numele meu pentru ca nu mai cunoaste e-mailul meu sa imi schimbe parola si la ala, ma urmareste pe strada si se fereste de oameni care mi-ar putea fi martori. M-a murdarit pe haine cu o substanta pe care o avea in seringa, dar nu am martori, arunca cu tigara aprinsa in mine deseori... se razbuna pe mine ca ma duc la politie, ca i-am sunat parintii sa ii anunt ce face el..
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Radu1111, utilizator
s-a dat neinceperea urmariri la dosar desi el continua sa faca aceste lucruri

Alte discuții în legătură

Furt de identitate Radu1111 Radu1111 Salut, Am o problema cu un fost prieten. Acesta mi-a spart e-mailurile, a creat si altele in numele meu dupa care ma denigreaza pe internet, postand diverse ... (vezi toată discuția)
Denuntarea calomnioasa ContSters257745 ContSters257745 buna ziua! Daca cineva are experienta practica...am inteles ca nu prea se iau in seama plangerile de denuntare calomnioasa decat daca...a existat un efect ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa, ar fi posibil? laau laau Ar avea sens o plangere penala pentru denuntare calomnioasa cu cerere de despagubiri morale in cazul de mai jos? Fostul sot ma terorizeaza cu plangeri de ... (vezi toată discuția)