avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Actualizarea unei sume de bani!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Actualizarea unei sume de bani!

Buna ziua! Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns m-ar interesa modalitatea prin care pot actualiza o suma de bani.Situatia este urmatoarea : de curand sunt presedintele unei asociatii de proprietari, tot de curand am schimbat administratorul asociatiei pentru frauda si acum am o problema pentru ca mi-am predat caietul cu fondul de rulment cu sume de bani din 1978 pana in 2007.Cum actualizez sumele de bani din 78 pana in 2007, in conditiile in care banii nu au fost tinuti in banca si nu au avut dobanda? De ex. 350 lei din 1978 cat inseamna in ziua de azi?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:52, 5 Februarie 2012
Suma de 350 lei valoreaza acum 0,035 lei. Ce vreti sa mai repartizati?

Sunteti in situatia celor care au avut bani depusi la CEC inainte de '89 si s-au trezit sa si-i scoata dupa ani de zile, alegandu-se cu praful de pe toba dupa ce inflatia facuse ravagii prin conturile oamenilor de la faimoasa banca de stat sau....in situatia cu totul si cu totul avantajoasa a celor care-si cumparasera apartamente si ale caror rate se prelungeau mult dupa '90. Acestia isi achitau rata cu sume cu care ar fi putut sa-si ia cateva tigari sau chiar mai putin.

Inchideti acest capitol si luati-o de la capat acum, cu bani la valoarea de-acum, bani adevarati, nu amintiri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de rulment nima nima cum se returneaza fondul de rulment?daca proprietarul a decedat si in acest moment are fond de rulment 15 lei(dupa 30de ani de locuit in acelasi bloc si ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment Silvia Elmas Silvia Elmas Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma ajutati cu informatii legate de colecatrea fondului de rulement. Pana la aceasta data am adunat la fondul de rulment ... (vezi toată discuția)
Fond rulment asociatii de propietari/locatari Magda 5 Magda 5 Buna seara, In urma cu o saptamana presedintele unei asociatii de locatari a convocat adunarea de constituire a unui nou comitet. A trecut din functia de ... (vezi toată discuția)