avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asteptde un an o hartie de la parchet
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asteptde un an o hartie de la parchet

am avut un accident auto sunt parte vatamata am deschis dosar de dauna asigurarea asteapta uno copie a rechizitoriului de la parchet de un an sau facut mai multe solicitari si nimic sa anceput si urmarirea penala a vinovatului din iulie 2010 si nam avut nici o instanta pana acum ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 10:35, 12 Februarie 2012
machinui sa verific dosarul si nu pot
mergeti sa discutati cu politistul care a inceput dosarul, o luati pe fir si vedeti cine e procuror de caz, apoi intrebati care e stadiul cercetarilor in dosar. Problema dvs. e sa fi depus plangere in termen si sa va fi constituit parte civila, cu toate datele dvs. Cand dosarul va ajunge in instanta, veti fi citat la domiciliul indicat si va veti prezenta la proces.
Din pacate, cam asa dureaza acest gen de dosare, de la un an in sus, astfel incat e bine sa nu credeti ca cineva tine dosarul dvs., inadins, mai mult decat e necesar. Ar mai fi o varianta, sa gasiti un avocat care sa va ajute in toate demersurile dvs.si sa va explice , in concret, ce se intampla cu plangerea dvs.( daca ati facut-o).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte vatamata accident auto din iunie 2010- nu stiu ce sa mai fac virgilctgil virgilctgil am avut un accident an iunie 2010 am 18 20 zile de la iml sa anceput urmarirea penala a vinovatului si nici pana acum nam fost la vreo instanta Am deschis si ... (vezi toată discuția)
Accident in rupea osan_florentina osan_florentina suntem victime colaterale, adica, la 21.30 un microbuz a acrosat o caruta iar dupa ce a trecut acesta, o roata de la caruta a venit in noi.ne-a avariat bine, ... (vezi toată discuția)
Cum platesc asigurarile in urma accidentelor cu morti invmona invmona accident in care au fost implicate doua masini:cea vinovata in care a si murit o femei si masina sotului meu ,fara victime.fata masinii este praf,asigurarea am ... (vezi toată discuția)