avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită NOTIFICARE DE PLATA
Discuție deschisă în Executare silită

NOTIFICARE DE PLATA

BUNA ZIUA,
MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT :
am primit de la o firma de recuperare credit aceasta notificare cu o neplata ptr abonament telefon care cred ca este exagerata .
de la suma de 449,96 ,mi-au trimis un debit total de 2316.97 ron .
cum pot sa procedez sa platesc suma aceasta fara aceste dobanzi ffff mari?
macar se pot plati in rate?
daca eu nu am acum un venit ptr ca nu lucrez si nu am nici proprietati ,vor accepta sa ma ajute mama sa plateasca in rate pe salar?
astept un raspuns competent.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: LORINA75 , utilizator 10:38, 7 Februarie 2012
Cereti o dovada firmei de recuperari ca e imputernicita de firma de telefonie sa recupereze datoria in numele ei, cereti explicatii asupra modului de calcul a penalizarilor. Mai departe, incercati sa negociati suma si sa ajungeti la o intelegere de plata a sumei datorate.
Nu va bagati mama in treaba asta, nu aveti niciun interes. In caz ca se ajunge la judecata si executare silita, nu au ce executa. In cazul in care va veti angaja si datoria nu e prescrisa pana atunci, va pot pune poprire pe 1/3 din salariu
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata rds dupa 3 ani de la inchiderea contractului maxxboy maxxboy am primit in posta un plic din partea firmei rds-rcs cu o notificare de plata de urgenta a sumei de 149,49 ron ca urmare a unui debit facturat a seviciilor: ... (vezi toată discuția)
Datorii persoana decedata anabella27 anabella27 tatal meu a avut la cosmote doua abonamente. In anul 2009 unu din ele nu a mai fosy platit deoarece suma era f mare. cam dupa un an o firma e recuperari a ... (vezi toată discuția)
Datorie serviciu de telefonie nmd nmd am o datorie la vodavon de 3 ani mai poate sa ma dea in judecata (vezi toată discuția)