#-o Am lovit un pieton intr-o intersectie unde exista DOAR semnul cedeaza trecerea, mentionez ca acel pieton a calcat p carosabil in zona unde nu avea voie sa treaca ( nu era continuitate la trotuar) imfine nu aici este problema, problema apare in situatia urmatoare
Am parasit locul accidentului cu victima in masina, am ajuns la spital am anuntat politia cand eram in parcarea spitalului, au venit, am suflat in fiola , ne-am dus sa le arat locul accidentului au facut masuratorile am dat declaratia la seduiul lor . Mentionez faptul ca masini treceau p drum cad a avut loc incidentul dar nu era nici o salvare sau ceva d genu in acele 3--5 min cat a durat pana am plecat la spital.
Acum vine avocatul victimei si zice ca nu o sa fiu vinotat pt lovirea victimei cu bara din fata a masinii dar voi fi gasit vinovat pt parasirea locului accidentului .
Astept pareri sau solutia ( in favoarea mea...) :):) #-o
k imi place ca sunteti p subiect si totodata impartial in sensul ca nu imi creati iluzii de invingator, [Editat - In forum nu se stabilesc relatii profesionale. Va sugerez sa cititi regulamentul, l-ati incalcat de mai multe ori]
ahhh.. . . era sa omit ca in momentul producerii accidentului erau chiar langa masina 2 politisti locali care asteptau sa treaca drumul si au vazut tot, chiar ei m-au indemnat sa plec d acolo ca nu am nici o vina dar eu totusi am suit victima in masina si am dus-o la spital, a2-a zi am incercat sa dau d ei la sectie ca p moment nu am fost inspirat sa cer vre-un nume sau nr. d tel. cei d la sectie au zis ca nu pot sa identifice cine putea fi la ora si data aceea in acea zona . ???????????
Buna seara , mai apare o intrebare, daca din declaratiile puse la dosa a-r reiesi ca sa parasit locul faptei procurorul poate sa dea prelungire la dovada de circulatie sau nu?
Daca ati parasit locul faptei ca sa duceti victima la spital dovada ar trebui prelungita.
Oricat de absurda poate fi legea, daca la dosar exista probe care sa sustine ceea ce ziceti in mod normal dovada ar trebui prelungita deoarece nu puteati sa asteptati sa...moara victima...