avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului accidentului cu victima in masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului accidentului cu victima in masina

#-o Am lovit un pieton intr-o intersectie unde exista DOAR semnul cedeaza trecerea, mentionez ca acel pieton a calcat p carosabil in zona unde nu avea voie sa treaca ( nu era continuitate la trotuar) imfine nu aici este problema, problema apare in situatia urmatoare
Am parasit locul accidentului cu victima in masina, am ajuns la spital am anuntat politia cand eram in parcarea spitalului, au venit, am suflat in fiola , ne-am dus sa le arat locul accidentului au facut masuratorile am dat declaratia la seduiul lor . Mentionez faptul ca masini treceau p drum cad a avut loc incidentul dar nu era nici o salvare sau ceva d genu in acele 3--5 min cat a durat pana am plecat la spital.

Acum vine avocatul victimei si zice ca nu o sa fiu vinotat pt lovirea victimei cu bara din fata a masinii dar voi fi gasit vinovat pt parasirea locului accidentului .

Astept pareri sau solutia ( in favoarea mea...) :):) #-o
din cate am inteles nu se prelungeste dovata la conducatorii auto care parasesc locul faptei , daca bine am inteles sau doar asa am interpretat-o eu :)
Da, in mod normal nu se prelungeste dovada acestora.
Daca nu este clara situatia este corect sa prelungeasca dovada deoarece s-ar incalca prezumtia de nevinovatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea locului accidentului costinandrei costinandrei Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea situatie intr-un dosar de urmarire penala cu scopul de a afla parerea dvs. privind existenta infractiunii de ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima si parasirea locului accidentul Ana Veisa Ana Veisa Buna ziua , In cazul uni accident in care victima este putin zgaraiata pe picior si este si minora si nu a vrut sa sune la politie si salvare , dar adultii ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare corporala ContSters298718 ContSters298718 Buna ziua! Am lovit un pieton aflat in zona unei treceri de pietoni. Ma aflam pe banda 2 si l-am vazut prea tarziu. Momentul impactului mi-l amintesc vag ... (vezi toată discuția)